Tietosuojaseloste

Sinun henkilökohtaisten tietojen suojelu on meille tärkeää ja henkilötietojesi käsittelyn tulee tapahtua suojatusti. Tietosuojaselosteemme selventää kuinka Soscredit.fi kerää ja käyttää henkilötietojasi, kun käytät Soscredit.fi lainanvälityspalvelua (“Palvelu”). Tämä dokumentti selventää myös oikeutesi ja kuinka voit vaatia oikeuksiasi. Ymmärtääksesi kuinka käsittelemme henkilötietojasi, suosittelemme että luet Tietosuojakäytäntömme ennen palvelun käyttöä.

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen, elävään henkilöön liittyvät tiedot. Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan toimintaa, joka liittyy henkilötietojen käsittelyyn. Toiminta voidaan suorittaa tietokoneella, manuaalisesti, automoidusti tai ei. Esimerkkinä henkilötietojen käsittelystä ovat sen kerääminen, rekisteröinti, säilöminen, siirtäminen ja prosessointi.

Palvelun käytön helpottamiseksi keräämme myös tietoa kuinka käytät Palvelua ja teknistä dataa, joka voi sisältää URL:n joka on yksilöllinen sinun sisäänkirjautumiselle, IP osoitteesi, yksilöllinen laitteen tunnus, käyttöhistoria, kieli ja tietoa tunnistamis- ja käyttöjärjestelmästä. Teemme tämän helpottaaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme Palvelun käyttöä.