Sähköposti

Verkkosivusto www.soscredit.fi (jäljempänä "Sivusto")

Kävijä - fyysinen henkilö, joka vierailee internetissä sivustolla (www.soscredit.fi).

Sähköpostia käytetään kommunikointiin Sivuston vierailijan kanssa. Kaikki sähköpostit käsitellään eri virus- ja roskapostisuodattimien avulla. Sivusto pidättää oikeuden estää kaikki sähköpostit, joita se pitää sopimattomina.

Sähköposti voi sisältää mainoksia. Jos et halua vastaanottaa mainoksia ja tarjouksia Sivustolta, peruuta tilaus täältä tai vastaanotaessa mainosviesti.

Sinun on tiedostettava, että sähköpostin lähettäminen käyttää avointa Internet-järjestelmää, ja Sivusto ei voi taata täydellistä turvallisuutta, että kaikki sähköpostit vastaanotetaan virheettömästi, ovat vapaat viruksista ja etteivät ne katoa, tuhoudu tai joutua vääriin käsiin tai salakirjoiteta. Siksi emme lähetä arkaluonteista tai henkilökohtaista tietoa sähköpostitse. Sivusto ei ole vastuussa sähköpostin sisällöstä, jos se on vahingoittunut, väärennetty tai joutunut vääriin käsiin.

Sähköpostin sisältö, jonka lähetät, voi olla luottamuksellista ja tarkoitettu vain Sivuston vierailijalle. Jos olet saanut sähköpostin, joka ei ole tarkoitettu sinulle, et ole oikeutettu käyttämään tai paljastamaan tätä tietoa. Ilmoita välittömästi Sivuston ylläpidolle ja poista tämä sähköposti. Sivuston sähköpostin luvaton käyttö, paljastaminen, jäljentäminen tai jakelu on kielletty.

Vastaanottaessasi ja käyttäessäsi Sivuston sähköpostia, hyväksyt kaikki Sivuston käyttöehdot.