Jokaiselle asiakkaalle oma yksilöllinen lähestymistapa

Arvioimme jokaisen asiakkaan hakemuksen yksilöllisesti, mikä on syytä siihen, että asiakkaan on tärkeää antaa tarkkoja tietoja hakemusta täyttäessään. Tarkastelun perusteella voimme tarjota pienemmän lainasumman, joka vastaa asiakkaan taloudellista tilannetta ja takaisinmaksukykyä.

Tietoa Soscreditista

Lainat Soscreditin asiakkaille jopa 60 000 € asti. Vähimmäistakaisinmaksuaika on 12 kuukautta, enimmäistakaisinmaksuaika on 20 vuotta.

Ottaessasi lainan Soscredit, maksuehdot ja takaisinmaksuaika pysyvät samoina koko laina-aikana. Lainasumma, korkomaksut ja maksuaika sovitaan ja määritellään sopimuksessa, jota voidaan muuttaa vain, jos molemmat osapuolet nimenomaisesti hyväksyvät muutokset.

Jos tarvitset kattamaan odottamattomat kulut, laina voi olla hyväksyttävä ratkaisu, edellyttäen että sinulla ei ole ulosottoa ja lainan takaisinmaksu ei ylitä kuukausitulojasi. Lainaa vastuullisesti!

Laskentaesimerkki (edustava esimerkki): Kun lainasumma on 10000 euroa, takaisinmaksuaika on 72 kuukautta, kuukausierä 183, euroa, takaisinmaksettava määrä 13158 euroa ja efektiivinen vuosikorko 9.92 %. Todellinen vuosikorko edustaa lainan kokonaiskustannuksia prosentteina vuosittaisesta lainasummasta. Suurin prosenttikorko (todellinen vuosikorko): 38 %.

Lainanmaksun ajallaan suorittaminen johtaa suotuisaan luottopisteeseen, mikä parantaa mahdollisuuksiasi saada paremmat lainaehtot tulevaisuudessa. Lainanantajat ovat oikeutettuja veloittamaan viivästyskorkoa myöhässä maksetuista maksuista. Lainanottajat, jotka eivät maksa lainojaan asianmukaisesti, menettävät mahdollisuuden saada alennuksia seuraavassa hakemuksessa.

Miksi valita Soscredit

Hyödyllinen

Voit rahoittaa odottamattomia kuluja tai saada lisävaroja tarpeisiisi.

Nopea

Lainahakemusprosessi on nopea, ja saat rahat vain 24 tunnissa.

Helposti saatavilla

Laina on usein helpommin saatavilla laajemmalle joukolle ihmisiä.

Joustava

Voit valita laina-ajan ja kuukausimaksun määrän.

Yksinkertainen

Yksinkertaisen hakuprosessin ansiosta lainat ovat suosittu valinta lainanottajille.

Vaivaton

Voit saada lainan ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoasi.